Dëshmia tronditëse e ish pacientit: Pashë dy që i vranë te Shefqet Ndroqi, infermierja mu lut 5 herë mos më denonco..!!

Një d ëshmi tro.ndit.ëse vjen ditën e sotme nga një p acient që ka qenë i shtruar tek spitali i Sanatoriumit de.noncon kushtet ska.nda.loze në të cilat është trajtuar.Ai thotë se brenda në spital ka pasur mungesë të ushqimit, dhe se e kanë nxje rrë para kohë nga spitali, përmes kër.cë.nimit. Andon Qako ka deklaruar […]

Continue Reading