‘1 mijë euro’/ Dajana Shabani nxjerr SMS e ofertave: Ma hoqe TRURlN, ropt për ty rezervoj gjithë Iokalet e Tiranës (FOTOT)

LAJME Rozë Showbizz

Dajana Shabani nxjerr në rrjetet sociale mesazhet që i kanë ardhur nga disa b;urra, të cilët e si;mpatizojnë atë. Tiranë- Të gjithë e dime që Dajana Shabani është shumë aktive në rrjetet sociale dhe poston foto nga përditshmëria e saj. Por së fundmi ajo ka publikuar disa mesazhe që i kanë ardhur në rrjetin social Instagram, ku shfaqen ofertat që i vijnë nga burra të ndryshëm. “Do të jepja 1000 dollarë, me dëshirëm më të madhe vetëm të takoj, fi;ksim m’u ke bërë”, thuhet në një mesazh. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT