28 vjeçarja: I fejuari më rrahu me radiator, kur kuptoi se zbulova tradhëtinë e tij me motrën…!!!

LAJME

Mësuesja e jogas, Sophie Eyres, 28 vjeçare ka treguar se si ishte kë.rcë.nu.ar dhe rr.ah.ur nga i fejuari i saj Samuel James pasi që kishte zbuluar se i dashuri i saj e kishte tr.ad.htu.ar, shkruan The Sun. Për fat të saj ishin fqinjët ata që kishin lajmëruar po.li.cin.ë dhe pastaj këta të fundit e kishin shpëtuar Sophien.

James e kishte pranuar se kishte tra.dh.tua.r të fejuarën e tij, mirëpo e kishte fa.jës.u.ar pikërisht të fejuarën e tij, Sophien. Ai e kishte go.dit.ur me ra.di.at.or duke i shk.ak.tu.ar kështu lë.nd.im.e të mëdha në fytyrë dhe pjesë të ndryshme të trupit. Ata ishin njoftuar në mars të 2018-s, dhe pas një periudhe kohore ai i kishte propozuar për fejesë. James është vënë para drejtësisë, ku gjy.ka.ta në Cambridhe Crown e ka shpallur fa.jt.o.r për t.re ak.u.z.a. Ai po ashtu nuk mund t’i afrohet Sophies për 10 vite.