29vjeçarja nga Tirana nuk duron më, den.oncon kunatin në polici: Ja çfarë më bën ai

LAJME

Policia e Tiranës ka vënë në pr.anga një djalë të ri në Tiranë, i cili i ishte qepur nga pas nuses së vëllait, sipas bluve.Den.oncimin e ka bërë vajza 4 vjet më e madhe se ai e cila nuk ka duruar më përnd.jekjet dhe nuk ka heshtur.Më datë 21.05.2018, u arre.stua në flagrancë shtetasi V.P vjeç 25, banues në Tiranë, pasi vazhdimisht ka përndjekur kunatën K.P, vjeç 29 banuese në Tiranë. Neni 121/a i Ko.dit Pe.nal.