3 gratë më të fuqishme në botë bashkë në një fotografi…!!!

Kuriozitete LAJME

Kjo fotografi që po qarkullon në rrjetet soc.iale por edhe në media të ndryshme online, tregon shoqërinë e përbashkët të tri prej grave më të fuqis.hme aktualisht në botë.Në fotografi janë kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel,ish kryeministrja e Britanisë së Madhe Theresa May dhe presidentja e CIA’s, Gina Haspel.S’dihet nëse një foto e tillë është e vërtetë dhe askush ende nuk ka dhënë informacione mbi të vërtetën e kësaj fotoje.