3 minuta pasi ju betuan njëri-tjerit deri në përjetësi çifti ndahet…!!

Kuriozitete LAJME

Një çift të dashuruarish vendosën që të martoheshin, por vetëm tre minuta, pasi ju betuan njëri-tjerit deri në përjetësi ata janë nd arë. Shkak është bërë burri, i cili e ka quajtur bashkëshorten e tij bu da lla qe, pasi kjo e fundit u p e ng u a teksa po dilnin nga g jy k at a në Kuvajt.Nusja e re e ka konsideruar t al lje nga ana e burrit dhe kërkoi pr is h jen e martesës.Përdoruesit e rrj et et so ci al e mbështetën vendimin gruas, duke thënë se nëse o fen do n që në fillim, imagjino çfarë mund të ndodhë vite më vonë.