50-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë, i vendos femijes emrin me te veçantë..

LAJME

Nga nga ciftet me te bukura pas gjithe atyre mu ndi mev e ata behen prinder. Gezimi dhe Zenepja treguan historine e tyre ne emsionin Njerez te pa dukshem. “Nuk e mendoja se do martohesha ndonjë ditë. Por Zoti është i madh dhe më ka bekuar me një shtatzëni”, u shpreh Zenepja. Asnjeher nuk duhet te dor ezoh esh.Nuk i dihet se cfare do te pres neser. Jeta eshte si stinet e mbushur me dimer vjeshte pranvere dhe vere qe keshtu njeriu duhet te duroje. Sepse pas ve sht iresi se vjen lehtesimi. Por pasi nje lindje te shendetshme cifti i vuri femijet nje emer mjafte te vecante. Ata e quajten El`Ana qe do te thote Zoti na u pergjigj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT