63-vjeçari shqiptar që nuk pyet për dimrin dhe të ftohtin, lahet në det pa u trembur fare..(VIDEO)

LAJME

Kastriot Tajari është një 63 vjeç ar, i cili sa herë vjen dimri merr iniciativën të sfidojë temperaturat e ulëta dhe të lahet në det.Sot ishte 2 gradë, e megjithatë ai udhëtoi nga Fieri drejt Vlorës për t’u kredhur në detin e ftohtë. Këtë gjë ai ka vite që e bën, që prej fëmijërisë, ndaj dhe trupi i tij është mësuar ta përballojë të ftohtin e janarit.Ai thotë se këtë ritual e bën çdo fundjavë. Duke foluar për mediat ai ka thënë se ka pasur raste që është larë dhe në temperatura më të ulëta, në Pogradec me -16 gradë celcius.