9-vjecari përlot me fjalët: Tërmeti na prishi shtëpinë, babi ka 3-javë që mbylll sytë: Shokët më tallin, jam l varfër dhe pa shtëpl

LAJME

Babai i cili është larguar nga jeta para 3 javësh, kishte shkuar në njësinë administrative dhe ka firmosur letrat, por me idenë për DS4. Pas disa ditësh unë lexoj letrat dhe shoh që kishte firmosur për dëm DS2 dhe me përfitim 2. 5 milion lekë të vjetra” shprehet Edisoni” po ju e shihni situatën çfarë të bëj unë me 2.5 milion të vjetra si ta rregulloj këtë shtëpi kur në fakt me kaq lekë as çatia nuk rregullohet”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU