A e dini pse të gjithë po e lexojnë këtë? Fjalët e një nëne të shkatërruar që po përlot vendin…

LAJME

Një nënë beqare shpë rt h en në lot pasi fëmijët e saj kanë pasur një çast kapriçosh ndërsa ajo po përpiqej të blinte qumësht për ta. Nga sytë e saj duket qartë se gruaja ndihet e sh kat ër ru ar. Dhe fjalët e saj, sot, po bëjnë xhiron në mbarë botën, pas një postimi të botuar në r r jete t so ci al e që të gjithë duhet absolutisht ta lexojnë. Postimi në Facebook ka marrë më shumë se 40 mijë pëlqime, me më shumë se 17 mijë aksione dhe pothuajse 5 mijë komente. Mesazhi i kësaj nëne të vetme kap gjithçka që amësia është me të vërtetë dhe në çfarë mënyre mund të jemi kaq çnj e rëz or ë, pavarësisht se jemi qenie njerëzore. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT


Shikimet, në shumicën e rasteve, mund të dë mt oj në më shumë se një mijë fjalë. Nëna ka publikuar në Facebook një selfie ndërsa ajo qan dhe fjalët që vijnë direkt në zemër. “Kjo është amësia”, thotë gruaja, duke treguar veten pa filtra dhe pa make-up, me flokë të çrre gu llt dhe pak të lagur nga shiu dhe shumë lot. Mëmësia nuk është e lehtë. Të qenit një nënë e vetme është edhe më e vë sht irë. Ajo thotë se ajo filloi të qante kur kasieri i dha faturën dhe ata vazhduan deri në shtëpi. Dhe kjo nisi kur ajo me dy fëmijët e saj, të cilët duken si engjëjt të vegjël, në orën 8 të mëngjesit shkuan në dyqan sepse kishin mbaruar qumështin. Më i vogli pothuajse gjithmonë ul ëris te: Ai nuk donte të ulej në makinë, ai nuk donte të lidhej, nuk donte ta mbante çantën e blerjes.

Ai u ze m ër ua, duke hedhur këpucën, portofolin, tre produkte. Dhe ai b ër tit i. Dhe njerëzit shikonin me ze më ri m. Ndërkohë, djali tjetër filloi të demostronte një ze mër im edhe më të z jar rtë, sepse ata donin që nëna e tij t’i blinte tullumbace. Ata kishin vendosur të merrnin një të dy, por kur arritën në arkë, ata nuk mund të pajtoheshin dhe filluan të b ërt it nin, duke qa rë, duke l uf tu ar. Mamaja e ktheu tullumbacen dhe ata filluan të qa ni n me zë të lartë. Njerëzit e shihnin atë. Arkëtari e shikoi atë. Të gjithë sytë ishin në të, duke e ak uz ua r atë se nuk dinte se si t’i trajtonte fëmijët e saj. Një zotëri madje tha: “Ajo është shumë e re për të pasur dy fëmijë”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT