A është ky njeriu me sherr-budalla në botë? – Vetëm shikoni se çfarë budallallëqe bën..

LAJME

“Statistikat thonë se një në katër njerëz vuajnë nga një çrregullim mendor. Mendoni për tre miqtë tuaj më të mirë. Nëse ata janë të shëndetshëm, atëherë ju keni një problem”, thuhet në një thënie të urtë popullore, shkruan AlbanienShow. Një tjetër thenie e urtë popullore, shumë e përhapur te ne, thotë: “Budallës gjithmonë lëshoja rrugën”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Se sa është e rëndësishme t’ia lëshosh rrugën budallait, ku prej të disa llojeve të tyre bëjnë pjesë edhe nguxakeqët, tregon edhe kjo video e më poshtme, e cila është bërë hit nëpër rrjtet sociale. Shikojeni këtë video dhe gjykojeni vetë se a ia vlen t’ia lëshosh rrugën budallait çdo herë që ndeshesh me të. /AlbanienShow