A i ka të pasmet e bëra ose jo, tregon politikania shumë e përfolur shqiptare..

LAJME Politikë Rozë

Pak puntata më parë në “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderator Luana Vjollcën një nga të ftuarat ishte edhe deputetja e njohur nga Kosova Dude Balja.
Sf idës “Ndaje ose tundu” nuk mund t’i shpëtonte edhe Dude, e cila u dha një shpjegim të gjithë “gojëve të l.iga” që e aku zojnë se ka bërë oper.acion plas tik të pasmet e saj.


Pyetjes nëse i ka bërë op eracion plastik apo jo, të pasmet deputetja iu përgjigj pa problem duke thënë se nuk është e vërtetë, por nuk është kundra ndërhyrjeve në trup dhe mbase në një të ardhme do mund të të bëjë një të tillë.