Ai i shpëtoi vajzën 1 vjeçare, Gruaja i dhuron zjarrfikësit veshkën pas dy viteve…

LAJME

Një grua në Minnesota i ka dh.uruar një zja.rrfikësi, i cili i shpëtoi vajzën, një nga veshkat e saj.Becca Bundy mori në telefon 9-1-1 një natë gushti në vitin 2016 pasi vajza e saj po kalonte një kr.iz.ë shoku në shtëpi.I pari që iu përgjigj telefonatës ishte zja.rrf.ikësi 66-vjeçar, Bill Cox.Cox ishte trajnuar për të dhënë ndihmën e parë dhe arriti që ta stabilizonte vajzën përpara se ambulanca të mbërrinte në shtëpi. Duke folur për rastin, Becca u shpreh: “Dukej sikur ishte prekur, nuk ishte thjesht duke bërë punën”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Dy vite më pas, tetorin e shkuar, zonja Bundy u takua me zja.rrfi.kësin hero dhe zbuloi që ai kishte nevojë për një tr.ans.pl.ant ur.gje.nt veshkash.Vetëm për disa minuta, ajo e verifikoi që kishte të njëjtin grup gj.ak.u me Bill-in dhe u ofrua t’i dhuronte një nga të sajat.Bill shpjegoi se ai kishte lindur me vetëm një veshkë dhe se tashmë edhe ajo ishte duke mos funksionuar më.T.ra.ns.pla.nti u krye në shkurt të këtij viti dhe tashmë të dy e shohin veten si pjesë të një familje. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU