Ai ishte aq i fortë dhe nuk ndalonte’, vajza si lepurushe tregon tmerrin në pub…(VIDEO)

LAJME

Një adol.eshente është sulmuar në një klub nate në Britani, nga një agj ent sigurie i klubit.Videoja tregon Lauryn Parker, 19 vje çe, e vendosur në po.zi.cionin e fetusit në pjesën e poshtme të shkallëve në një klub nate në Newcastle. Mund të shihet duke mbrojtur fytyrën e saj, pasi një njeri i veshur me një kostum të zi duket se e ngre këmbën drejt saj.

Lauryn bërtet: “Ah, shko tutje,” para se br.itmat e saj të mb.yten dhe njeriu vazhdon të merret me të.
Miqtë e saj përdorin të gjithë for.cën e tyre për ta tërhequr su.lmu.esin larg prej saj, para se një tjetër person raportohet se ja ndër.hyrë. Lauryn, nga Bedlington, ka thënë për mediat se është shumë e fr.ikë.suar për t’u kthyer në Newcastle.
Lauren, e cila veshur si një lepur.ushe teksa festoi Hallo.ween-in me miqtë e saj para in.cid.en.tit, tregoi në Facebook shenjat e dh.un.ës, shkruan Shkodranews.

“Ishte aq i fortë dhe nuk ndalonte”, ka thënë vajza për mediat pas in.cid.en.tit.
Binzesi raportoi se e kishte pushuar sul.muesin, ndërsa policia konfirmoi për mediat se kishte nisur një hetim, shkruan Shkodranews.
Ajo kujton se po shkonte në tualet, përpara se të shkelte në shkallë dhe të binte. Momente më vonë, ajo thotë se gjërat përke.qësuan pasi një burrë e sul.moi.