Ai ra në gjunjë për t’i propozuar martesë, por ajo e “G0DlTl” në kokë, Ja arsyja pse e bëri një gjë të…

LAJME

Një grua e re nga Utah kishte vu.aj.tu.r shumë herë nga propozimet e rr.eme të të dashurit të saj kur ai ra në gjunjë në Disney World – kështu që ajo e go.di.ti me sh.aka në kokë. Por kësaj radhe, pavarësisht “h.idhër.im.it” të Gracie O’Neill, këtë herë, i dashuri i saj Cade me të vërtetë po i shtronte pyetjen. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Sipas medieve të huaja, 21-vjeçari nga West Jordan ka shp.ër.ndarë një klip të propozimit – përfshirë momentin e go.dit.jes në kokë – në T.ik.To.k, ku është parë mbi gjashtë milionë herë. Momenti qesharak ndodhi në Walt Disney World në Orlando, Florida dy vjet më parë, më 18 dhjetor 2018, por u bë viral këtë javë kur Graice e postoi atë në Ti.k.To.k. “Këtë herë nuk jam duke bërë sh.aka”, i thotë Cade me një buzëqeshje, duke nxjerrë nga xhepi një kuti unaze dhe duke e hapur atë.

Qartësisht e tr.on.dit.ur, Gracie vendos duart e saj te goja, duke thirrur: ‘Jo! Oh Zoti im!’ Ajo vazhdon të bë.rta.së nga befasia dhe kënaqësia ndërsa Cade e pyet atë zyrtarisht: “Gracie, do të martohesh me mua?”. Përfundimisht, ajo arrin të nxjerrë një ‘po’, dhe të dy vazhduan të lidhnin nyjën më 8 gusht 2019. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU