“Albin Kurti presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe”/ “B0MBA” e Alfred Cakos…

LAJME

Konspiracionisti shqiptar Alfred Cako hodhi bo.mbën e radhës ditën e sotme në Rrethin Katror duke thënë se brenda 10 vitesh mund të ndodhë një bashkim mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe se Albin Kurti do të jetë presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe. “Albini është lënë nga Iluminati pasi të shkëmbehen territoret me dhunë dhe kjo i intereson Iluminatit që të ndërpritet marrëdhënia e autostradës Beograd- Selanik. Ose me luftë ose me diplomaci do të ndodhë. Ata po e ruajnë brenda 10-vjeçarit do të ketë një bashkim të Kosovës dhe Shqipërisë. Albin Kurti do të jetë presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe”, tha Cako. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT