Analisti shqiptar lëshon gjuhën fare te Arian Çani: Më sill një femër këtu që të bëj s*ks para syve të ty, që të bindesh ti..(VIDEO)

LAJME

Përp lasja që shkoi deri në ofen dime personale mes Arjan Curit dhe Julian Zylajt mbrëmjen e të premtes në Zonë e Lirë, kul muan me sf idën që Curi i bëri live.“Që të jetë i qetë, mund të sjellë këdo femër të preferencës së tij, dhe unë në sy të Julianit do konsumoj një akt s*ksu al që ai të bindet në fund për or ientimin tim… po ma sill ti”. Kjo ishte sfida e Cu rit për Zylajn…Por çfarë ndodhi që palët arritën deri tek s ulmet personale? V1DE0