Antonela, vajza e re në Përputhen fut në sherr konkurrentët: Mua më pëlqen…

Showbizz

Vajza e re në Përputhen është Antonela, e cila në klipin e saj prezantues tha se la Italinë për të gjetur dashurinë. Ajo menjëherë shprehu preferencat e saj: “Më pëlqen Mevlani, që po bën si interesant tani, dhe Atdheu”. Mevlani u paraqit entuziast për këtë, dhe kjo gjë shkaktoi sherr mes këtij të fundit dhe Ledjanës. “O Melvan serizosisht e ke këtë sjellje që bën, sa vjen një e re bën kështu,” tha Ledjana. “Po çfarë ke mos vajzë se s’thashë gjë,” tha Mevlani. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT