Apeli i nënës: Kujdes, kjo lule që mbani në shtëpi është vdekjeprurëse…!!!

LAJME

Pasi i ndodhi fatkeqësia me fëmijën e saj, nëna e djaloshit e shpërndau këtë informacion për të gjithë që të ruajnë fëmijët dhe veten nga kjo lule v de kj epru rëse.Historia e trishtë e jetës së saj filloi atëherë kur Esteban, djali i saj 5-vjeç po luante me këtë bimë, madje dhe e kishte konsumuar.Pas pak nëna e tij vuri re se i biri nuk ndihej mirë.“Lëkura i kishte marrë një ngjyrë të çuditshme dhe shfaqte probleme të mëdha në frymëmarrje.V1DE0