Arbnora në lidhje me “Mehmet Kosovën” cmenden Turqit, si mund te lidhesh me nje …

LAJME Showbizz

Bukuroshja kosovare Arbnora Ademaj nuk po di të ndalet.Sukseset e saj kanë kaluar kufijtë.Lajmi i fundit për të prej mediave turke.Ato shkruajnë për një bashkëpunim të mundshëm të Arbnora Ademajt me aktorin e njohur turk Kenan Imirzaliogu, apo siç njihet nga publiku shqiptar “Mehmet Kosova”.Sigurisht që ky lajm është mjaftë i rëndësishëm edhe për afirmimin e kulturës e artistëve kosovarë në mbarë botën.Arbnora njihet për paraqitjet e sa plotë stil, sharmin dhe ëmbëlësinë e saj. Nuk dyshojmë se edhe kësaj radhe do na bëj krenarë si popull duke u prezantuar siç është më së miri.Ju ft0jm te sh1k0n1 v1de0n p0shte