Ardit Gjebrea bën të mirë e madhe për këngëtarët shqiptarë/ Zbulohet se sa miliona para do u jap për…

LAJME

Producenti i njohur Ardit Gjebrea ka bërë një njoftim të ri për fest ivalin e muzikës moderne “Kënga Magjike”, duke nxjerrë njoftimin se festivali do të shpërblejë të gjithë artistët që arrijnë në finale dhe sigurisht fituesin, me një vlerë monetare të konsiderueshme. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Interesimi i artistëve për festivalin magjik na ka prekur. Edhe pse në një situatë pa aktivitete, përsëri dëshira për të investuar për dashurinë e tyre, këngën është impresionuese. Ndaj, në shenjë mirënjohjeje, produksioni i ‘Kënga Magjike’ ka vendosur që për çmimin e parë të festivalit të japë 500.000 lekë, ndërsa për 19 finalistët e tjerë, nga 200.000 lekë secilit. Është ky një solidaritet me artistët, për të mbajtur në këmbë magjinë e këngës shqipe!”, ka shkruar moderatori i njohur në postimin që ka realizuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT