Ardit Gjebrea i pikëIIuar, Tregon historinë e trishtë: Një engjëll i vogël më tha të kam xhan, Po unë as nuk e përqafoj dot…

LAJME Showbizz

Moderatori i njohur, Ardit Gjebrea ka ndarë së fundmi një pozë me një ndjekëse të vogël të tij duke zbuluar njëherazi situatën e krijuar me të teksa e ka takuar gjatë xhirimeve. “E çfarë mund të bësh, kur një engjëll i vogël të thotë: “Të kam xhan” dhe ti as nuk e përqafon dot nga kushtet e di ktu ara? JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

I lutem mamit të saj ta “sht rydhë” fare për mua. Bekime për ty Enia”, ka shkruar Arditi krah postimit ku shfaqet me vajzën e vogël me të cilën ka vendosur të bëjë me duar një zemër në vend të përqafimit të munguar. Kujtojmë se që prej pandemisë ‘Co vid-19’, Gjebrea i ka zhvendosur një pjesë të xhirimeve në terren, aty ku dhe duket se merr shumë dashuri nga ndjekësit e tij. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT