Ardit Gjebrea mbushet në lot gjatë emisionit LlVE, gruaja përballë tij e bën të qajë. Nuk e kishim dëgjuar kurrë të fliste kështu…

LAJME

Historia ne rubriken “Ka një mesazh për ty” e ka bere Ardit Gjebrean te beje nje rre/fim pr/ekes dhe te sin/qerte. Behej fjale per zonjën Besnike, e cila prej 24 vitesh nuk mund ta shohë dot vëllain e saj në sy. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

P.e.ngu që ka në zemër i shkakton dhi/mbje të madhe sepse ajo nuk mund ti kthejë dot b.orxhin që i ka marrë. Për shkak të vësh/tirësive ekonomike, Besnike detyrohet t’i kërkojë lekë vëllait, por të blerë shtëpi dhe ai pa asnjë hezitim ja jep. Por b.orxhin e marrë nuk mundi t’ja kthente. Sot ajo ka ardhur në studio për ta falenderuar vëllain dhe për të hequr brengën që ka në shpirt. Historia e saj emocionon edhe drejtuesin e emisionit, Ardit Gjebrea. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU