Arjani me lot në sy largohet nga Top Channel, Zbulohet se kush do të zëvendësojë në “Përputhen”

LAJME Showbizz

Arjan Konomi, ka re.ag.uar sot përmes rrjeteve sociale për rastin e ndodhur së fundmi. Përmes një videoje të postuar në Instagram ai ka folur rreth rastit ku edhe dukej tejet i emocionuar teksa tregoi se ai nuk ishte në dijeni. “Unë nuk kam pasur as dijeninë më të vogël, as dyshimin më mininal që mund të ekzistonte kjo e vërtetë, që ju keni marrë vesh këto ditë. Nëse kam pasur dyshime, kanë qenë dyshime për pëlqime, në momente të caktuara që tani i takojnë 3-4 muaj më parë. Por përveç atyre dyshimeve për pëlqim dhe një tërheqje reciproke, kam qenë totalisht në mungesë të plotë të çdo dijenie deri në momentin që do ishte Prime, kur Tea dhe Andi do largoheshin nga ai emision. Këtë e them me ndershmërinë më të madhe në radhë të parë tek ata që kanë besuar tek fjala ime dhe personi im”, është shprehur Arjani. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU