Burri i përdhunoi dy vjet rresht vajzën 12-vjeçare, nëna e të miturës: Si kapje dy brinjë të fëmijës?!

LAJME

Një ngjarje e rë.ndë u zbulua pak ditë më parë në Ksamil, ku një 40-vjeçar i quajtur Elidon Xhaferri, ka a.bu.z.uar s.e.k.sua.lisht për dy vite me radhë me v.ajzën e bashk.shortes së tij. Ka qenë vetë vajza 12-v.jeç.are e cila më datë 4 janar e d.e.no.n.coi në p.ol.ici nj.erkun, i cili edhe atë ditë kishte t.en.tuar ta ‘p.re.kte’. Në lidhje me n.gjarjen ka four edhe e shoqja Elentina Xhaferri, e cila dha disa i.nc.izime ku tregon bisendën me bashkëshortin e saj Elidon Xhaferri. Ky i fundit ka pranuar gjithçka ndërsa në një moment është jus.tifikuar duke i thënë të shoqes se vajzën e kishte n.gatë.rruar me atë, ndaj dhe kishte ndodhur a.b.uz.imi.
Biseda mes tyre:

Elentina: Bëre ç’bëre për dy vjet, një ditë nuk e kupove se nuk isha unë, ishte Sonila? Më thuaj, një ditë nuk e kuptove se ishte vajza?
Elidoni: Të lutem, më dhemb shpirti
Elentina: Si të dh.emb shpirti? Dy vjet rresht, vije e kapje vajzën.
Elidoni: Faleminderit për të gjitha.
Elentina: Si faleminderit për të gjitha? Si kapje dy brinjë të fëmijës, vetëm kaq dua të di.

Elidoni: Çfarë po bën?
Elentina: Asgjë nuk po të bëj, vetëm fol.
Elidoni: Nesër do të iki.
Elentina: Merr rrobat, merr lekët, mua dua të më lësh të qetë. Nuk t.oleroj më. E pranove. Dil nga jeta ime. E pranove, e pranoi. Nuk e besoja, prita prita. Të thashë a ke ndonjë gjë për të thënë. Nuk e di si e bëre e çfarë ndjeve.