Babai e ndaloi të martohej me burrin që donte, pas 40 vitesh gjen një copë gazete dhe gjithçka përmbyset..(VIDEO)

LAJME

Jeta nuk shkon gjithmonë siç e kemi imagjinuar. Pa marrë parasysh se sa doni diçka, pa marrë parasysh sa shumë përpiqeni ta merrni atë, nganjëherë, universi thjesht ka plane të tjera.Ashtu si ka njerëz që mund të zhduken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Ëillson është një shembull …V1DE0