Babai i tij nuk është më gjallë, por ai i shkruan një letër parajsës: Eja baba, unë kam ditëlindjen…

LAJME

Një djalë i vogël i dërgon një letër babait të tij në parajsë. Kur ai ishte tre vjeç humbi babanë e tij dhe në moshën 7 vjeçare ai i nisi një letër babait që nuk jetonte më. Një letër në parajsë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

I vogli në letër kishte shkruar: A mund të ma sillni babanë për datëlindjen time”. Ata që e lexuan këtë letër në postën e Mbretërisë së Bashkuar u përlotën dhe një nga punonjësit vendosi t’i kthente përgjigje të voglit. Ai i nisi një letër ku shkruhej: Ne kaluam shumë sfi da por ia çuam letrën babait tuaj në parajsë. Ne duam që çdo letër që ju na nisni të dorëzohet. Babai e mori letrën tuja dhe ai është me grip dhe nuk mundet të vijë, pasi nuk do që t’ua ngjis juve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT