‘Babai supermen’: kërcen për të ndaluar një pasqyrë nga përplasja në vajzën e tij të vogël..

LAJME

Pamjet kanë kapur në momentin që pasqyra e qelqit papritmas po binte para se të ndalohej në ajër nga prindi që kë rceu para saj, transmeton lajmi.net.Mijëra përdorues kinezë në internet kanë vlerësuar rea.gimin e shpejtë të një njeriu të shka.thët dhe e quajtën atë si ‘babai supermen’ pasi videoja u shfaq në internet.Ju ft0jm te nd1qn1 v1de0n p0shte:

Familja e katër fëmijëve, që besohet se po jetonte në qytetin kinez veriperëndimor Harbin, ishin duke pushuar së bashku në dhomën e tyre të ndenjës para se të ndodhte in.cid.enti.
Njëra nga dy vajzat e vogla, shihet në pamjet e sigurisë duke hed.hur një top ndërsa tjetra është duke luajtur në dysheme.

Fëmija duke luajtur me lodrën papritmas ra mbrapa ndërsa preki pasqyrën me trup duke u mbështetur në mur.
E tr.ond.itur nga lëvizja, pasqyra e xhamit shihen duke u për.kulur përpara se të bien drejt vajzës tjetër të vogël që është shtrirë në dysheme.
Babai kinez, i cili ishte duke qëndruar në anën tjetër të dhomës, vuri re skenën e rre.ziks.hme dhe nxitoi drejt shpëtimit të së bijës.
Pamjet tregojnë se prindi i shkathët hid.het drejt pasqyrës që binte përpara vajzës dhe e kap atë në ajër.