Babë e bir fshihen në parkun e lodrave, Shikoni se çfarë bëjnë natën (FOTO)

LAJME

U fsh.eh.ën në një qendër tregtare, pritën deri sa u m.byll dhe u ho.dhën në a.ksi.on. Është kjo ajo që ka ndodhur në qytetin siberian të Barnaul. Babë e bir, pas mb.yllj.es së qendrës, u argëtuan në zonën dedikuar fëmijëve, duke provuar çdo lojë të mundshme. Që nga zh.y.tja mes topthave me ngjyra, xhirot me makina dhe gjithçka tjetër. Por fa.tk.eqës.isht aventura e tyre, u filmua nga kamerat e sigurisë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU