Bashkeshortja e fton për t’i sqaruar “tradhtinë”, Iliri “çmendet” live në emision…

LAJME

Një krizë në ç/ift dhe një bashkëshorte që i kërkon të shoqit ta kuptojë e të jetojnë të lumtur jetën e tyre është shfaqur ditën e sotme në “Ka një mesazh për ty”. Matilda, 29 vjeç, nënë e 2 fëmijëve, tregoi se thas/hethemet që fshati ka bërë për të, i janë kthyer në ma/kth dhe bashkëshorti i saj ka humbur besimin tek ajo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Matilda tregoi: Jam martuar 16 vjeçe me shkuesi, me Ilian kemi shkuar shumë mirë, ç/ift me harmoni, na kishin zili. E kam thirrur bashkëshortin sepse ka ndryshuar shumë dhe shkak janë bërë thas/hethemet. Para nja 2 muajsh unë nuk ndihesha mirë, isha paqejf dhe më morën prindërit e mi bashkë me fëmijët. Na ndodhi edhe një përm/bytje dhe e kishim shtëpinë në ujë. Pas 6 ditësh merr ne telefon burri dhe thotë që kishte dëgjuar fjalë. Sikur unë bashkëj/etoja me një person nga fshati dhe kisha krijuar martesë të dytë. I thashë prindërve, ai erdhi dhe më gjeti te shtëpia mamit dhe babit. Babi u nxeh sepse beson tek unë. Këtë personin për të cilin u hapën fjalët e njoh, e kam parë nga larg. E kam takuar në një dyqan të fshatit. Në Facebook më ka bërë një ftesë para 1 viti. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU