Bën kërcimin ER0TlK në mes të rrugës, vajza nga Shkodra bëhet HlT në rrjet..

LAJME

Një video e pazakontë nga Shkodra është shpërndarë shumë shpejt në rrjetet sociale ditën e sotme. Në video shihet një vajzë bjonde, e cila shfaqet e veshur shumë hollë dhe kërcen në rrugë pas përfundimit të stuhisë. Ajo është parë duke bërë lëvizje èro/tike në mes të rrugës dhe kjo pa asnjë arsye. E reja kërcen për qejfin e saj dhe nuk shqetësohet fare se ka njerëz përreth. Pasi mbaron kërcimin ajo vazhdon rrugën sikur të mos kishte ndodhur asgjë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KETU