Burri bën veprimin e turpshëm me shitësen në dyqan, por shikoni si reagon vajza..(VIDEO)

LAJME

Pamje të pu.bilkuara së fundmi në rrjetet sociale tregonjë një burrë në një dyqan, i cili nga.cmon sek.sua.lisht shitësen. Pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë se teksa ajo nd odhet me shpinë nga ai, duke marrë një artikull, burri ngjes.hjet pas saj.Ajo kthehet dhe e qëllon me shp.ullë.Mesa duket, ‘gj.uetia’ nuk shkoi mirë këtë herë.. V1DE0