Burri fotografon gruan shtatzënë, por në sfond i shfaqet diçka e pabesueshme!

Kuriozitete LAJME

Shtat..zënia e parë është diçka shumë e veçantë. Por kjo fotografia e realizuar nga Dave tregon diçka tjetër që është shumë unike.Dhe nuk po flasim për plazhin e bukur, ku gruaja e tij po po.zon me barkun e saj të rrumbullakosur. Dave dhe Angeline donin të shkrepnin një foto të bukur pranë plazhit. Dave mori aparatin gati për t’i bërë foto gruas së tij shtat.zënë. Dhe menjëherë pas shkrepjes së kamerës, çifti dëgjoi një përplasje në ujë.

Angeline nuk mund ta shihte se çfarë ishte dhe Dave nuk ishte i sigurt se çfarë qe. Deri sa panë fotot.
Për fat të mirë, me fotografinë dixhitale mund të shihni lehtë dhe shpejt atë që keni kapur në kamera. Çifti pa fotot që sapo kishin realizuar dhe panë që në foto ishte një delfin!

Dukej sikur delfini e dinte saktësisht se kur të dilte nga uji. Në momentin që Angeline i buzëqesh kamerës, delfini del nga deti. Sa foto e bukur!