Burri goditet nga rrufeja duke xhiruar me telefon një stuhi të tmerrshme !!(VIDEO)

LAJME

Teksa po xhironte afrimin e një stuhie, një burrë në Brazil është g/odi/tur nga një rr.ufe. Nga raportimet, ngj.arja ndodhi në qytetin Minduri, ku Jose Omar de Oliveira, bashkë me një shokun e tij, po filmonte dhe po komentonte motin në të njëjtën kohë.
JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Nga njëra anë koha ishte shumë e mirë, nga ana tjetër ishte krejtësisht e vrenjtur. Thashë të bëja një video për të treguar sa i madh.ërishëm është Zoti dhe për të treguar fuqinë e forcave natyrore. Papritur, ndjemë një zhurmë të madhe dhe ramë në tokë. U tr.ond.itë.m dhe vra.puam për në makinë. Mendoj se celulari e tërh.oqi atë rr.ufe”, tha braziliani për mediat lokale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT