“Burri më tradhtoi me mamanë time, por më e keqja është se djali im…”..!!

LAJME

Ndryshe ështe kur zbu/lon se partneri te ka tra dhtuar dhe ndryshe kur zbulon se te ka tra dhtuar me mamae tende. Por kjo është pi kërisht ajo që i ndodhi Jamie Walker, një mama e dy femijeve nga SHBA. Ajo u bë virale në TikTok pasi ndau historine e saj një ditë pas ditëlindjes së saj të 33-të, teksa tha se burri i saj kishte fj.etur me nenen e saj per… 5 vite. Në një seri videosh, Jamie shpjegoi se me e ke qja ishte se kete tra dhti e kishte zbu/luar djali i saj, pasi i kishte ka pur ne sht/rat bashke.