Burri rrahe gruan e tij,por shikone reagimi e maces…(VIDEO)

Kuriozitete LAJME

Ndoshta keni menduar se macet nuk janë krijesa po aq të mira dhe të dashura sa qentë.Megjithatë, pasi ta shihni këtë video do të mendoni krejt ndryshe.Kush do të thoshte se macja do të mbronte pronarin e saj nga ndonjë sul mues.Kushdo që ka thënë se macet nuk i duan dhe nuk brengosen për njerëzit, tregojani këtë video.Shikojeni këtë mace teksa hidhet në ak.sion për ta mbrojtur gruan, të cilën burri i saj bëhet kinse po e rr ahë.VI,DEO