“Burrin tat unë ta…, ti vishje çizmet e shkoje te lopa” plas sherri mes dashnores dhe gruas te Arditi..

LAJME

Një nënë u përball me vajzën e saj, Sonila, së cilës i kërkoi të bëjë çdo përpjekje për të njohur atësinë e fëmijës diten e djeshme ne Shihemi ne Gjyq. Gjatë rubrikës Sonila tregoi se fëmija i saj vinte nga një bashkëjetesë me një burrë të martuar, i cili kishte dy vajza dhe që quhej Gëzim. Ajo tregoi se kishte marrë vesh për martesën dhe fëmijët e tij 3 pas tre vitesh lidhje me të dhe i kishte kërkuar ta ndërprisnin marrëdhënien, por ai e k ë rcënon duke i thënë: “Unë të v ras nëse ti ikën”. Kështu bashkëjetesa vazhdoi për 23 vite. Në seancën e kaluar u folën edhe shumë fjalë për familjen tjetër, ku u përmend Flora, bashkëshortja e Gëzimit dhe vajza Denisa. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT