Burrit i “lKËN TRURl” pas baIerinës në lokaI, SHlKONl çfarë bën gruja… (VIDEO)

LAJME Video

Ngj arja ndodhi në një lokal na te të Palermos në Siçili. Një vajzë që punonte si kub iste vendosi që të ndi zte mbremjen dhe zbriti të kërc ente në mes të kli entë ve të lokalit. Ky veprim I kub ist es, “u vlerësua” sidomos nga njëri prej klie n tëve I cili filloi të kë rce nte me të. Por sk e na nuk u prit mirë nga bashkëshortja e këtij personi e cila erdhi me fu ri dhe I “sistemoi” gjërat me të shoqin në mënyrën e saj. Ky veprim I kub ist es, “u vlerësua” sidomos nga njëri prej klie n tëve I cili filloi të kë rce nte me të. Por sk e na nuk u prit mirë nga bashkëshortja e këtij personi e cila erdhi me fu ri dhe… JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU