BURRl në emigrim, nusja e re i bën të pàbërën dhe… (VIDEO)

LAJME

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka de noncuar në polici nusen e djalit. Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte m as htru ar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash. Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite. Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT