Çifti bie dhe humb jetën në një gre.minë në sy të vajzës 5-vjeçare (Foto)

LAJME

Një çift nga Milano, Valeria Coletta, 35 vjeçe dhe Fabrizio Martino, 40 vjeç, hu.mb.ën jetën duke u rrë.zu.a.r në një gr.em.in.ë mes shkëmbinjve përpara syve të vajzës së tyre 5-vjeçare. Ngjarja ka ndodhur dje në malin Vareno, në Angolo Terme, në Breshia, raportojnë mediat italiane. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mësohet se gruaja rr.ës.hq.iti, e nd.je.k.ur nga burri i saj, i cili, në përpjekje për ta shpëtuar, r.a për më shumë se 200 metra. Al.ar.mi.n e kanë dhënë disa miq të çiftit, të cilët së bashku me fëmijën ishin dëshmitarë të tr.a.gje.dis.ë. Sipas asaj që është rindërtuar deri më tani, dhe mbi të gjitha, në bazë të dëshmive, gruaja rrë.sh.qit.i në një copë akulli, pranë një kanali dhe r.a në mes shkëmbinjve dhe burri i saj, në përpjekje për ta shpëtuar, h.u.m.bi jetën menjëherë në vend. Burri dhe gruaja nuk kishin veshur këpucë të përshtatshme për të ecur në një shteg si ai në të cilën u rrë.zu.a.n. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Zakonisht ajo pjesë, kalohet nga alpinistë të përgatitur, ndërsa vi.k.ti.m.at nuk ishin të pajisur me veshje speciale. Ndërkohë, vajza pesë-vjeçare ishte në shoqërinë e miqve të tjerë të çiftit, të cilët po ecnin pas tyre.