Vëllezërit befasojnë me ngjyrat e syve, shkaku i gjendjes së rrallë njërin sy e kanë të kaltër e tjetrin ngjyrëkafe…

Mohamed dhe Karem Selman janë vëllezërit turq, që kanë sy me ngjyra të ndryshme, shkaku i një gjendjeje të rrallë. Fëmijët 11 dhe katërvjeçar, e kanë syrin e djathtë të kaltër, derisa të majtin ngjyrëkafe, shkaku i gjendjes së njohur si heterochromia. Të vegjlit nga Bursa e Turqisë, kanë heterochromia të plotë, që iu ka […]

Continue Reading