Historia prekëse e 29-vjeçares: Burri më bëri presion të bëja s*ks me një tjetër mashkull, dhe tani!!!

Pasi më bëri pr.esion që të bëja se.ks me një tjetër burrë, bashkëshorti e përdori këtë fakt që të kryente marrëdh.ënie me një grua tjetër. Kështu e nis letrën një 29-vjeçare drejtuar psikologes të “The Sun” ku i shkruan për shqetësimin që ka dhe i kërkon një mendim. Letra e gruas drejtuar psikologes: Isha kundër […]

Continue Reading