Dëshmia tronditëse e ish pacientit: Pashë dy që i vranë te Shefqet Ndroqi, infermierja mu lut 5 herë mos më denonco..!!

Një d ëshmi tro.ndit.ëse vjen ditën e sotme nga një p acient që ka qenë i shtruar tek spitali i Sanatoriumit de.noncon kushtet ska.nda.loze në të cilat është trajtuar.Ai thotë se brenda në spital ka pasur mungesë të ushqimit, dhe se e kanë nxje rrë para kohë nga spitali, përmes kër.cë.nimit. Andon Qako ka deklaruar […]

Continue Reading

Ky është përbërësi i cili nëse përzihet me limonin, shëron shum probleme që prekin organizmin tuaj..

Limoni dhe kanella janë shumë të dobishme për shëndetin tonë. Limoni është shumë efektiv në detoksifikimin e trupin tonë, përmirësimin e sistemit imunitar, reduktimin e paraqitjes së pla. gëve, dhe stimulimin e humbjes se peshes. Kanella ka karakteristika antimicr obiale, rregullon sheqerin në gj. ak, lu. fton kundër kan. ce rit, ul sindr. omin e […]

Continue Reading

Burri pozitiv por gruaja negativ, Zbuloni pse disa njerëz nuk infektohen me K0R0NA edhe kur janë kontakte (Studimi)

Kanë qenë jo të pakta rastet kur njëri nga partnerët, burri apo gruaja, është infektuar me korona, ndërsa partneri tjetër jo, pavarësisht se jetonin në të njëjtën shtëpi. Raste të tilla janë raportuar kudo, duke shtyrë mbi 250 laboratorë në të gjithë botën, të koordinuar nga Universiteti Rockefeller u New Yorkut, për të nisur studimet. […]

Continue Reading