Çfarë po ndodh mes tyre? Melisa publikon foton me Atdheun dhe s’ka nevojë për fjalë!

LAJME Rozë Showbizz

Ditën e djeshme Melisa dhe Atdheu patën takimin e tyre të dytë i cili ishte plot em ocione dhe rrëfime të pathëna më parë. Pas takimit të parë ku ata u shfaqën shumë të afërt fizikisht me njëri-tjetrin dhe komenteve të shumta që e pasuan ata vendosën të ndryshojnë formë në takimin e dytë.

Me pra nga dhe kollare ata u përpoqën të mbajnë distancën mes njëri-tjetrit por rrëfimet e tyre ishin plot emocione dhe përqafime. Ndërkohë pas përfundimit të kësaj puntate ku pati edhe rrëfime të shumta nga dy konkurrentë, Melisa postoi në “Instastory” një fotografi ku shfaqej së bashku me Atdheun. “Nuk ka nevojë për përshkrim”, shkruan Melisa krahas fotos ku ajo shfaqet e ulur në karrige, ndërkohë Atdheu ndodhet pas saj. Teksa qeshin, ata i kanë dhënë njëri-tjetrit një shikim plot emocion.