Çfarë po ndodh me këtë vend? Pamje ‘apokaliptike’ dhe kaos total, qyteti ‘pushtohet’ nga pluhuri (video)

LAJME

Një sasi e madhe pluhuri mineralesh është çiliruar pasditen e sotme në portin e Durrësit. Edhe për shkak të vranësirave, pluhuri që është përhapur në të gjithë qytetin ka krijuar pamje gati ‘apok’aliptike’.Top Channel ka siguruar këtë video që tregon situatën e krijuar në qytetin bregdetar si pasojë e pluhurit të mineraleve. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU