Çfarë skandali: Mësuesja zhvishet para nxënësve në klasë.. (VIDEO)

LAJME

Ajo ishte duke shp jeguar ana.tominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhv.ishej.Një mësuese në një shkollë 9 ­vjeça re ka dhënë një leksion mjaft të çud.itshëm dhe interesant.Nxënësit panë të habitur mësuesen teksa zhv.ishej por me sa duket ajo kishte përgatitur një mësim pr aktik.Mësuesja kishte veshur një kostum ku shiheshin gjithë organet jetike të njeriut…