Çifti vendosin të martohen brenda dy orësh, arsyeja do ju prekë…

LAJME

Një burrë nga New Yorku dhe e dashura e tij u martuan brenda dy orëve, pasi dhëndri planifikoi gjithçka që i duhet një ceremonie vetëm për t’i kursyer të dashurës së tij muaji stresi të organizimit të dasmës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Danny Rios, 33 vjeç dhe Nicole Carfagna, 32 vjeç, u bënë bashkëshortë muajin e kaluar në oborrin e shtëpisë së tyre në Smithtown të New Yorkut, të rrethuar nga miqtë dhe familjarë. Nusja v.ua.n nga lu.pusi në veshka, çka e st.re.so.n tejet shumë të bëjë planifikime të ngjarjeve të mëdha siç është edhe një martesë. Idenë e kishte he.dhur paraprakisht vajza, ndërsa djali e bëri atë realitet. “Si mund të ref.uz.oja propozimin e tij? Mua kurrë s’më ka pëlqyer të planifikoj evente dhe gjëra të tilla më sh.kak.tojn.ë shumë st.re.s edhe për shkak të së.mu.n.dj.es sime. Fakti që ky njeri i mrekullueshëm ka bërë diçka të tillë për mua më emocionon dhe më lumturon pa masë”, u shpreh Nicole.

Ditëlindja e Nicole ra disa ditë më parë, dhe Danny e çoi atë në Disney World për të festuar. Por, kur u ulën, dhëndri me sukses e bëri të duket sikur nata përpara nuk mbante asgjë të veçantë. Kur ajo dhe Danny u kthyen në shtëpi, Nicole u habit kur pa miqtë dhe të afërmit e tyre të mbledhur në oborrin e shtëpisë, ku ishte ngritur një tendë e madhe. “Danny më çoi në mes të çadrës dhe pasi thashë disa gjëra të mahnitshme, u ul në gju dhe më propozoi! U mposhtën nga lumturia dhe nuk mund ta r.efu.zo.ja”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU