Covid 19 i merr jetën personit më të dashur të Jozefina Topallit, prek me fjalët: Po lutem për shpirtin tënd..!!

LAJME

Është ndarë nga je ta nëna e Jozefina Topallit. Lajmin e ka bërë të ditur vetë ish Kryeparlamentarja në një postim në rrjetet soc iale.“Të dashtun miq e dashamirës, Gjoni, Jozefina e Ilda lajmërojnë me dhim bje hu.mbjen e nënës së dashtun. Ngush.ëllimi më i mirë për ne do të jetë një lutje për shpirtin e Saj. Për shkak të sit.uatës, ceremonia e v ar rimit do të jetë krejtësisht private. Falenderojmë të gjithë dhe ndjejmë afërsinë tuaj në këtë moment dhim bje për familjen tonë”, shkruajti Topalli.