‘Ç’vajzë ke rritur kështu moj’? Vjehrra e 20-vjeç ares bën ‘për 1 lek’ krushkën, ajo përfundon në Urgjencë..!!

LAJME

Një vajzë e sapo fejuar ndodhet në pre si on të vazhdueshëm nga vjehrra e saj, kjo për shkak se për cdo sjellje të cilën ajo e quan ga bi m të nuses, ajo ia tregon krushkës, pra nënës së nuses.Por jo vetëm kaq. Kjo vjehrrë i kërkon edhe llogari krushkës, pse ka rritur sipas saj një vajzë të tillë.Nga ajo që thonë dëshmitarët, nusja e re thjesht nuk është ambientuar me familjen e re dhe sjelljet e saj mund edhe të mos shihen si ga bime, por mesa duket vjehrra është syshqiponjë dhe nuk toleron.Krushka nga ana tjetër si tip i ndjeshëm, e ka përjetuar keq gjithë këtë situatë prej kohësh dhe thuhet se disa herë ka përfunduar në Ur gjen cë me tension të lartë.