Dhimbje e madhe! Kthehet përmbys autobusi, raportohet se 14 veta kanë humbur jetën..

LAJME

Të paktën 14 pasagjerë e kanë hum.bur jetën ndërsa 11 të tjerë u lën duan kur një autobus sot u përm bys në një autostradë në jug të Pakistanit.
Në mesin e vik imave dhe të lën duarve ka fëmijë dhe gra. Aksi denti ndodhi në qytetin Uthal në provincën Sindh, tha zyrtari poli cor lokal, Sharif Ahmed.

Deri tek aksi denti erdhi meqë shoferi për shkak të shpejtësisë së madhe humbi kontrollin mbi timonin, por shkaku edhe më tej është duke u h etuar. Autobusi, i cili udhëtonte nga provinca Baluchistan drejt qytetit Karaçit është dëm tuar rëndë ndërsa të lën duarit janë transferuar në spitalin më të afërt.

Aksi dentet e trafikut me epilog fa tal ndodhin në Pakistan për shkak të infrastrukturës së keqe rrugore si dhe për shkak të mosrespektimit të rregullave të komunikacionit.